Wil je groeien als ondernemer?

Een eigen bedrijf starten of laten groeien tijdens je studie, is zo gek nog niet! Steeds meer studenten schrijven zich in bij de KvK en verdienen zo hun eigen geld. Of het nu gaat om een eigen duurzame kledinglijn, optreden als artiest of dropshipping.

De vrijheid, het klantcontact en verdienen waar en wanneer je wilt, zijn de meest gehoorde redenen voor ondernemerschap.

Start Up Campus Haarlem begrijpt dat en is in het leven om jou als student maximaal te ondersteunen in jouw ondernemerschap. Of je nu wilt beginnen of groeien met een onderneming.

Spreekt dit je aan en ben je dedicated om met een andere groep ondernemers aan de slag te gaan? Doe dan mee aan ons programma van 5 maanden.

Iedere maand profiteer je van gratis workshops, netwerkevents en coaching. Je leert jezelf beter kennen, je leert van elkaar, ontmoet potentiële business partners en klanten.

Groeien als ondernemer
Ben jij al aan het ondernemen en heb jij minstens één betalende klant? Dan is dit programma echt wat voor jou. In vijf maanden tijd leer je alles over growth hacking, (online) marketing, slim boekhouden en breng je focus aan in jouw ondernemerschap. We garanderen je een uitbreiding van je netwerk, praktische tools die je direct kunt toepassen en persoonlijke groei.

Tijdsinvestering? 8-10 uur per maand
Duur: september 2022 – januari 2023

Inbegrepen workshops:
29 september – Personal Branding
27 oktober – Growth Hacking
24 november – Slim Boekhouden
22 december – Google Ads en (online) Marketing
26 januari – Acquisitie

Extra’s: peer-to-peer coaching, creatieve co-workspace waar je terecht kunt, gratis (netwerk)events waar je naar toe mag en een super inspirerende periode tijdens je studie!

Heb je nog vragen?
Mail naar: startupcampus@inholland.nl of Whatsapp naar: 06-15279259

Datum

sep 29 2022 - jan 26 2023

Tijd

15:00 - 18:00

Kosten

Gratis

Locatie

SUCH
Haarlem
SUCH

Organisator

SUCH
QR Code