Wil je groeien als ondernemer?

Een eigen bedrijf starten of laten groeien tijdens je studie, is zo gek nog niet! Steeds meer studenten schrijven zich in bij de KvK en verdienen zo hun eigen geld. Of het nu gaat om een eigen duurzame kledinglijn, optreden als artiest of dropshipping.

De vrijheid, het klantcontact en verdienen waar en wanneer je wilt, zijn de meest gehoorde redenen voor ondernemerschap.

Start Up Campus Haarlem begrijpt dat en is in het leven om jou als student maximaal te ondersteunen in jouw ondernemerschap. Of je nu wilt beginnen of groeien met een onderneming.

Spreekt dit je aan en ben je dedicated om met een andere groep ondernemers aan de slag te gaan? Doe dan mee aan ons programma van 5 maanden.

Iedere maand profiteer je van gratis workshops, netwerkevents en coaching. Je leert jezelf beter kennen, je leert van elkaar, ontmoet potentiële business partners en klanten.

Groeien als ondernemer
Ben jij al aan het ondernemen en heb jij minstens één betalende klant? Dan is dit programma echt wat voor jou. In vijf maanden tijd leer je alles over growth hacking, (online) marketing, slim boekhouden en breng je focus aan in jouw ondernemerschap. We garanderen je een uitbreiding van je netwerk, praktische tools die je direct kunt toepassen en persoonlijke groei.

Tijdsinvestering? 8-10 uur per maand
Duur: februari 2023 – juni 2023

Inbegrepen workshops:
23 februari  – Growth Hacking
30 maart  – Personal Branding
20 april – Slim Boekhouden
25 mei – Google Ads en (online) Marketing
22 juni – Acquisitie

Extra’s: peer-to-peer coaching, creatieve co-workspace waar je terecht kunt, gratis (netwerk)events waar je naar toe mag en een super inspirerende periode tijdens je studie!

Heb je nog vragen?
Mail naar: startupcampus@inholland.nl of Whatsapp naar: 06-15279259

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Evenement boeken

Available Tickets: 9
The ticket is sold out. You can try another ticket or another date.

Datum

feb 23 2023 - jun 22 2023

Tijd

15:00 - 18:00

Kosten

Gratis

Locatie

SUCH
Haarlem
REGISTREREN
QR Code