Wil je starten als ondernemer?

Een eigen bedrijf starten of laten groeien tijdens je studie, is zo gek nog niet! Steeds meer studenten schrijven zich in bij de KvK en verdienen zo hun eigen geld. Of het nu gaat om een eigen duurzame kledinglijn, optreden als artiest of dropshipping.

De vrijheid, het klantcontact en verdienen waar en wanneer je wilt, zijn de meest gehoorde redenen voor ondernemerschap.

Start Up Campus Haarlem begrijpt dat en is in het leven om jou als student maximaal te ondersteunen in jouw ondernemerschap. Of je nu wilt beginnen of groeien met een onderneming.

Spreekt dit je aan en ben je dedicated om met een andere groep ondernemers aan de slag te gaan? Doe dan mee aan ons programma van 5 maanden.

Iedere maand profiteer je van gratis workshops, netwerkevents en coaching. Je leert jezelf beter kennen, je leert van elkaar, ontmoet potentiële business partners en klanten.

Starten als ondernemer
Loop je rond met een goed idee of wil je graag beginnen met een eigen onderneming maar weet je niet hoe? Dan is dit de uitgelegen kans om het te gaan ontdekken. In vijf maanden tijd leer je alles over het maken van een business plan, jezelf als ondernemer en het vinden van bijvoorbeeld je eerste klant.

Tijdsinvestering? 8-10 uur per maand.
Duur: februari – juni 2023

Inbegrepen workshops:
14 februari – Personal Branding
7 maart – Business Model Canvas
4 april – Validatie & testen
9 mei – (online) Marketing
6 juni – KvK dag

Extra’s: peer-to-peer coaching, creatieve co-workspace waar je terecht kunt, gratis (netwerk)events waar je naar toe mag en een super inspirerende periode tijdens je studie!

Heb je nog vragen?
Mail naar: startupcampus@inholland.nl of Whatsapp naar: 06-15279259

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Sold out!

Datum

feb 14 2023 - jun 06 2023

Tijd

15:00 - 18:00

Kosten

Gratis

Locatie

SUCH
Haarlem
REGISTREREN
QR Code