Wil je groeien als ondernemer?

De inschrijvingen voor februari ’24 zijn gesloten. Wil jij in september ’24 meedoen met een van onze programma’s? Meld je dan nu aan voor de wachtlijst. / Registrations for February are closed. Would you like to participate in one of our programs in September? Register now for the waiting list.

Meer informatie over Start up Campus Haarlem?  / More information?
Whatsapp: 06-15279259
Team SUCH
Iryna & Jorien

Studeren en ondernemen of ben je aan het ondernemen met een studie ernaast? Wij snappen dat de balans soms ver te zoeken is. En zeker als je jouw onderneming wilt laten groeien.

Start Up Campus Haarlem is er om jou als student maximaal te ondersteunen met jouw ondernemerschap. Daarom hebben wij een speciaal programma voor ondernemende studenten met een lopend bedrijf en betalende klanten. Het Groei Programma!

In vijf maanden tijd ga je aan de slag met een groep like-minded studenten. Je ontmoet nieuwe mensen vanuit alle Inholland locaties en verschillende opleidingsrichtingen. Allemaal met dezelfde passie voor ondernemen.

Iedere maand verzorgen wij praktische en inspirerende workshops met precies de kennis die jij nodig hebt tijdens het ondernemen. Zo gaan we hebben over jouw Growth Mindset en zetten we doelen neer om aan te werken. Je werkt aan jouw Sales, Community Building en natuurlijk het geld. We leren je hoe je slim jouw boekhouding kunt inrichten én hoe de wereld van Beleggen eruit kan zien.

Groeien als ondernemer
Ben jij al aan het ondernemen en heb jij minstens één betalende klant? Dan is dit programma geschikt voor jou. We garanderen je een uitbreiding van je netwerk, praktische tools die je direct kunt toepassen en persoonlijke groei.

Tijdsinvestering? 8-10 uur per maand
Duur: februari 2024 – juni 2024

Inbegrepen workshops & events:
donderdag 29 februari  – Growth mindset & goals – Willemijn Ninaber Wortelboer
donderdag 21 maart – Sales & Acquisitie – Rachel Hotman en Diede Schuring (let op! deze workshops vindt plaats in Amsterdam)
donderdag 28 maart – Networkevent & launchingparty – Theater de Liefde in Haarlem
maandag 22 april  – Networking & drinks met alle oud en huidige deelnemers van SUCH
donderdag 25 april – Community management – Jorien Stoop
donderdag 16 mei – Slim Boekhouden – Daphne Lie
donderdag 6 juni – Beleggen & money management – Jesse Borst

Na afloop van de laatste workshop (6 juni) gaan met met elkaar uiteten en sluiten we deze leerzame en inspirerende periode af.

Iedere workshop start om 15.00 uur en duurt tot 18.00 uur.

Extra’s: peer-to-peer of coaching, creatieve co-workspace waar je terecht kunt, gratis (netwerk)events waar je naar toe mag en een super inspirerende periode tijdens je studie!

Heb je nog vragen?
Mail naar: startupcampus@inholland.nl of Whatsapp naar: 06-15279259

Datum

feb 29 2024 - jun 06 2024

Tijd

15:00 - 18:00

Kosten

Gratis

Locatie

SUCH
Haarlem
QR Code