Wil je groeien als ondernemer?

Studeren en ondernemen of ben je aan het ondernemen met een studie ernaast? Wij snappen dat de balans soms ver te zoeken is. En zeker als je jouw onderneming wilt laten groeien.

Start Up Campus Haarlem is er om jou als student maximaal te ondersteunen met jouw ondernemerschap. Daarom hebben wij een speciaal programma voor ondernemende studenten met een lopend bedrijf en betalende klanten. Het Groei Programma!

In vijf maanden tijd ga je aan de slag met een groep like-minded studenten. Je ontmoet nieuwe mensen vanuit alle Inholland locaties en verschillende opleidingsrichtingen. Allemaal met dezelfde passie voor ondernemen.

Iedere maand verzorgen wij praktische en inspirerende workshops met precies de kennis die jij nodig hebt tijdens het ondernemen. Zo gaan we hebben over jouw Growth Mindset en zetten we doelen neer om aan te werken. Je werkt aan jouw Sales, Community Building en natuurlijk het geld. We leren je hoe je slim jouw boekhouding kunt inrichten én hoe de wereld van Beleggen eruit kan zien.

Groeien als ondernemer
Ben jij al aan het ondernemen en heb jij minstens één betalende klant? Dan is dit programma geschikt voor jou. We garanderen je een uitbreiding van je netwerk, praktische tools die je direct kunt toepassen en persoonlijke groei.

Tijdsinvestering? 8-10 uur per maand
Duur: september 2023 – februari 2024

Inbegrepen workshops & events:
donderdag 28 september  – Growth mindset & goals – Willemijn Ninaber Wortelboer
maandag 13 november  – Networking & drinks met alle (oud) deelnemers van SUCH
donderdag 16 november – Sales & Acquisitie – Rachel Hotman en Diede Schuring (let op! deze workshops vindt plaats in Amsterdam)
donderdag 7 december – Slim Boekhouden – Daphne Lie
donderdag 11 januari 2023 – Community management – Jorien Stoop
donderdag 8 februari – Beleggen & money management – Jesse Borst

Na afloop van de laatste workshop (8 februari) gaan met met elkaar uiteten en sluiten we deze leerzame en inspirerende periode af.

Iedere workshop start om 15.00 uur en duurt tot 18.00 uur.

Extra’s: peer-to-peer of coaching, creatieve co-workspace waar je terecht kunt, gratis (netwerk)events waar je naar toe mag en een super inspirerende periode tijdens je studie!

Heb je nog vragen?
Mail naar: startupcampus@inholland.nl of Whatsapp naar: 06-15279259

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Evenement boeken

Available Tickets: 11
The ticket is sold out. You can try another ticket or another date.

Datum

sep 28 2023 - feb 08 2024

Tijd

15:00 - 18:00

Kosten

Gratis

Locatie

SUCH
Haarlem
AANMELDEN / SIGN UP
QR Code