Stage bij SUCH

What about SUCH?

Wij zijn de plek om de ondernemersavonturen van studenten of medewerkers te laten starten of groeien. In een bijzondere co-working space tegenover Inholland Haarlem ontvangen we studenten en medewerkers van alle locaties en opleidingen van Inholland. Jij bent een van de vaste gezichten van SUCH. Ieder half jaar start er een nieuwe programma waaraan zo’n 40 ondernemers meedoen. Wij maken hier een onvergetelijke tijd van met elkaar. Zo regelen we de workshops, de (externe) events, verzinnen we campagnes, gaan we regelmatig naar andere locaties én houden we onze banden warm met partners in het werkveld. De ondernemers leren jou goed kennen en jij zorgt ervoor dat zij zich thuis en gezien voelen bij ons. Buitenom het programma ontvangen we ook andere groepen die graag gebruik maken van de ruimte. Jij regelt en faciliteert dit zodanig dat we toegankelijk en uitnodigend zijn voor iedereen binnen Inholland.

Wat ga je doen?!

Marketing & communicatie

Aan de slag met marketing en communicatie. Je verzint, creëert en lanceert content die past bij onze ondernemers. Aansprekende beelden, informatie en vooral het delen van interessante leads en events. We gebruiken meerdere kanalen. Instagram is ons hoofdkanaal. Daar communiceren we in het Engels. Verder gebruiken we LinkedIn, onze website, een nieuwsbrief en Yammer en we hebben een Whatsapp community. Maar onderschat ook onze interne campagnes niet met flyers, posters en video’s voor op de screens. Het is nogal een palet! We geven je ruimte om te creëren en om jouw communicatieve skills te showen.

Events organiseren

Jouw eventorganisatie skills gaan op full speed! Ons programma bestaat uit drie groepen, die maandelijks workshops volgen. Jij hebt contact met de trainer, deelnemers, de catering én bereid de locatie voor. Als er behoefte is aan extra workshops of als je een vette kans ziet om naar een event toe te gaan. Dan mag je dit regelen! Natuurlijk helpen we je. Ieder halfjaar organiseren we een netwerkborrel voor onze community. Daarin krijg je veel vrije ruimte en kun je het aankleden zoals je zelf in gedachte hebt. Je leert regelen. Voorbereiden. Plannen. Uitvoeren. En heel veel communicatie!

Community management

Samen met de Community manager ga je aan de slag met de SUCH community. Een groeiende groep ondernemende studenten van Inholland. Ze komen van alle locaties, opleidingen en achtergronden. Aan ons de taak om hen thuis te laten voelen, kansen te spotten en door te spelen of support te bieden waar zij dit nodig hebben. Dit houdt in dat je dus veel persoonlijk contact hebt met onze ondernemers. Je gaat erop uit, initieert kansen om hun startup in de spotlight te krijgen én je zoekt actief naar mogelijke samenwerkingen in onze community. Je scout kansen en gaat deze actief verbinden aan onze groep. We stimuleren dat er zelf activiteiten worden ontplooit en ideeën voor workshops/events worden geïnitieerd door ze groep. Aan ons de opdracht om dit met veel enthousiasme te faciliteren!

Wat kun je bij ons verwachten?

Coaching

Persoonlijke stagebegeleiding van de Community manager van SUCH. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en uit je comfortzone stappen. Belangrijkste is dat je de ruimte krijgt om te leren én je jezelf uitdaagt om te groeien in een veilige setting.

Vergoeding

Je ontvangt een maandelijkse stagevergoeding van 400 euro bruto per week op basis van een 40-urige werkweek. In overleg spreken we het aantal te werken uren per week en de vrije dagen/vakanties af.

Cool people

Je werkt met creatieve en ondernemende mensen. In een klein team maken we de mooiste dingen. We verzinnen graag bijzondere campagnes, events of uitstapjes. Bijna niets is te gek. Je gaat ontzettend veel nieuwe mensen ontmoeten én je netwerk uitbreiden met relevante connecties. Hier heb je je hele leven plezier van!

Klinkt dit goed? Reageer dan vóór 1 juni 2024

Enthousiast? En klaar voor een te gekke tijd bij Start Up Campus Haarlem? Mooi! We kiezen ervoor om NIET naar een CV te vragen. We geloven dat we genoeg over je kunnen vinden op LinkedIn of Instagram. Scheelt weer toch? Maar wat we WEL willen ontvangen is een korte motivatie én highlights van jouw leven in een vrije creatieve vorm (bv. video, podcast, foto, collage). Dus welke dingen hebben jou gevormd tot wie je bent? Waar ben je trots op? Welke mensen en plekken op de wereld zijn belangrijk voor je (geweest)? Je kunt jouw motivatie én highlights sturen naar startupcampus@inholland.nl vóór 1 juni 2024. De selectiegesprekken vinden plaats in de eerste week van juni. Wil je meer weten of heb je vragen? Mail dan gerust naar ons of kom langs bij SUCH.