Over SUCH

Start Up Campus Haarlem is er voor de ondernemers van Hogeschool Inholland

Of je nu student of medewerker bent, wij zijn de plek waar jouw ondernemersavonturen starten of groeien.

Wij snappen hoe het is om naast jouw studie of baan een eigen onderneming te hebben of juist te beginnen. Wij hebben de plek, de kennis en het netwerk om je optimaal te faciliteren in jouw proces.

Bij ons vind je like-minded mensen die bezig zijn met ondernemen, willen leren van anderen én uit hun comfortzone durven gaan. Het maakt niet uit op welke locatie van Inholland je studeert of welke opleiding je doet. We’ve got your back!

Ondernemen begint bij Start Up Campus Haarlem

Onze creatieve open co-workingspace met workshopruimte bevindt zich naast Inholland Haarlem en is open gedurende de openingstijden van de hogeschool.

Bij Start Up Campus Haarlem bieden we programma’s aan naast je studie of baan. Ieder semester start er een nieuw programma. Het programma volgen is gratis voor studenten en medewerkers van Inholland. Als je besluit mee te doen, vragen we wel jouw commitment. Zo borgen we de hoge kwaliteit van de workshops en garanderen wij persoonlijke groei van iedere deelnemer.

Een programma duurt vijf maanden en is heel goed te combineren met studie, stage of afstuderen.

Naast het volgen van onze programma’s, is SUCH ook te gebruiken voor workshops of losse events vanuit opleidingen of andere hogeschool gerelateerde activiteiten. Zo zijn wij de ideale ruimte voor creatieve brainstormsessies of een informele bijeenkomst met collega’s. Wij zijn een open space met ruimte voor werken, ontmoeten en relaxen. Zo ontmoet je dus altijd nieuwe mensen!