OOO

Ontmoeten & Ontdekken & Ondernemen

Ontmoeten

SUCH is een open, toegankelijke en creatieve locatie voor de studenten en docenten van Inholland Haarlem.

De informele setting zorgt voor een ontspannen sfeer en nodigt uit om elkaar op een natuurlijke manier beter te leren kennen.

Er worden evenementen georganiseerd waarbij het streven is verschillende disciplines en achtergronden bij elkaar samen te brengen.

Verbinden staat bij SUCH centraal zodat je op een snelle en eenvoudige manier een groot netwerk tot je beschikking hebt.

Ontdekken

Bij SUCH worden workshops en events georganiseerd waarbij de nadruk ligt op nieuwe (ondernemende) vaardigheden leren.

Samen met anderen studenten of docenten van Inholland Haarlem ontdek je wat bij je past en hoe je nieuwe kennis slim in de praktijk kan brengen.

Als studenten of docenten een leuk idee hebben en graag eens willen experimenteren voor een (nieuwe) groep. Dan biedt SUCH een open podium. We helpen en denken graag met je mee om jouw experiment te laten slagen.

Ondernemen

Samen werken aan een gaaf idee óf een volgende stap maken met jouw bestaande onderneming?

Bij SUCH ben je aan het juiste adres.

Met een groep van ervaren docenten en een betrokken (lokaal) netwerk, kunnen wij jou op weg helpen in de wereld van ondernemen.

Er worden gerichte workshops en masterclasses georganiseerd waarbij er optimaal op creativiteit en netwerken wordt ingestoken.

Zo kunnen ondernemers of ondernemende professionals bijvoorbeeld hun verhaal delen op het podium van SUCH of vraagstukken uit de praktijk op tafel brengen en deze samen met studenten innovatief oplossen.

De events die worden georganiseerd bij SUCH zijn voor studenten en medewerkers van Inholland gratis toegankelijk en bieden hen de mogelijkheid om op een leuke en ontspannen manier te werken aan een inspirerend en interessant netwerk.