ICE Sessions #10 – Naomie Pieter

Queer en anti-racisme heldin Naomie Pieter te gast in de ICE Sessions

Naomie Pieter is queer en anti-racisme activist. Ze organiseerde in Den Haag feesten voor lesbische vrouwen, bij Pride Amsterdam bedacht zij de Vrouwenemancipatieboot en werd een queer rolmodel. In 2020 won ze voor haar inzet het Roze Lieverdje en kreeg de vredesprijs Pax Duif. Opzij riep haar uit tot winnaar van de Top 100 Meest Invloedrijke Vrouwen 2020 in de categorie cultuur.

De Start Up Campus Haarlem (SUCH) van Hogeschool Inholland Haarlem zendt op maandag 8 maart op Internationale Vrouwendag een speciale editie van de online inspiratieshow ICE Sessions uit; Inspire, Connect en Educate via YouTube Live. Om 16.00 gaan wij live via het YouTube kanaal van SUCH en kun jij live al jouw vragen stellen. De ICE Sessions worden gemaakt voor en met studenten. De inspiratieshow wordt gepresenteerd door Ming Overbeek en Serena Vlijt en zit vol met verfrissende interviews en nieuwe inzichten.

Tijdens de ICE Sessions staat een inspirerend verhaal van studenten, alumni, ondernemers en/of mensen met een bijzonder beroep centraal. Als afsluiter van elke uitzending is er ruimte voor een startende (student)ondernemer om zijn/haar bedrijf te pitchen.

Op dit pitchstip staat dit keer Emmy music van ons eigen conservatorium.

Abonneer je op ons YouTube kanaal en volg ons op Instagram such_inholland.

Kijken dus!

Datum

mrt 08 2021

Tijd

16:00 - 17:00

Kosten

Gratis

Locatie

YouTube
QR Code