ICE Sessions #15 – Astrid Oosenbrug

De ICE Sessions vormen een reeks van shows waarin studenten van Hogeschool Inholland geïnspireerd worden en leren van professionals uit het werkveld. Het doel is om skills te leren die je niet opdoet tijdens je opleiding. Denk aan ondernemen, effectief communiceren, relaties opbouwen, netwerken, persoonlijk leiderschap, gezondheid, vitaliteit, time-management, personal branding, etc. 

Op dinsdag 21 september vindt de eerste show van het nieuwe schooljaar plaats vanuit het Patronaat in Haarlem en is Astrid Oosenbrug te gast.

Astrid Oosenbrug is oprichter van Dutch Institute for Vulnerability Disclosure (DIVD) en voorzitter van COC Nederland.

Met DIVD zet zij zich actief in voor cybersecurity. DIVD maakt de digitale wereld veiliger maken door kwetsbaarheden die in digitale systemen gevonden worden, te melden aan de mensen die ze kunnen repareren. In haar ‘vrije tijd’ is zij Voorzitter van COC Nederland. Als oud-Kamerlid maakte zij zich altijd al hard voor cybersecurity & lhbti-emancipatie en dit komt in haar huidige werkzaamheden samen.

Een inspirerende en spraakzame ondernemer die zich inzet voor onderwerpen die ons allemaal raken.

16.00 zaal open
16.30 uur start ICE Sessions
17.30 uur eind + netwerkborrel

Iedere editie sluit een aanstormend talent van het Conservatorium het event af met zijn/haar nieuwste muziekact.

De ICE Sessions wordt aangeboden door Start Campus Haarlem onderdeel van Hogeschool Inholland. Het is een live-event in het Patronaat met na afloop netwerkmogelijkheden en een borrel.

Aanmelden doe je via deze site.

Inspire – Connect – Educate
De ICE Sessions zijn opgebouwd aan op basis van drie thema’s; inspire, connect en educate. Aan de hand van deze thema’s wordt de hoofdgast ondervraagd door presentator Rudy Nicola én het publiek.

Datum

sep 21 2021

Tijd

16:00 - 18:00

Kosten

Gratis

Locatie

Patronaat
Patronaat, Zijlsingel 2 Haarlem
QR Code