ICE Sessions #16 – Tony’s Chocolonely

Het bekendste chocolademerk van Nederland. Tony’s Chocolonely is bij ons te gast.
De missie van Tony’s Chocolonely: samen maken we 100% slaafvrij de norm in chocolade.

De strijd tegen slavernij in de chocoladewereld is nog altijd nodig. Op welke manier gaan zij hier de strijd mee aan en welke resultaten zijn er al behaald? Hoe produceer je 100% slaafvrij? Hoe bouw je eigenlijk aan zo’n duurzaam en opvallend merk?
We ontvangen Ynzo van Zanten Chief Evangelist bij Tony’s Chocolonely en gaan met hem in gesprek.

Jij kan erbij zijn en al jouw vragen live aan hem stellen! Meld je aan en zorg ervoor dat je een plek hebt in het publiek.

De ICE Sessions vormen een reeks van shows waarin studenten van Hogeschool Inholland geïnspireerd worden en leren van professionals uit het werkveld. Het doel is om skills te leren die je niet opdoet tijdens je opleiding. Denk aan ondernemen, effectief communiceren, relaties opbouwen, netwerken, persoonlijk leiderschap, gezondheid, vitaliteit, time-management, personal branding, etc. 

Op donderdag 14 oktober vindt de tweede show plaats vanuit SUCH!

16.00 zaal open
16.30 uur start ICE Sessions
17.30 uur eind + netwerkborrel

Iedere editie sluit een aanstormend talent van het Conservatorium het event af met zijn/haar nieuwste muziekact.

De ICE Sessions wordt aangeboden door Start Campus Haarlem onderdeel van Hogeschool Inholland. Het is een live-event in SUCH met na afloop netwerkmogelijkheden en een borrel.

Aanmelden doe je via deze site.

Inspire – Connect – Educate
De ICE Sessions zijn opgebouwd aan op basis van drie thema’s; inspire, connect en educate. Aan de hand van deze thema’s wordt de hoofdgast ondervraagd door presentator Rudy Nicola én het publiek.

Datum

okt 14 2021

Tijd

16:00 - 18:00

Kosten

Gratis

Locatie

SUCH
Haarlem
QR Code