ICE Sessions #17 – For You Agency

TikTok is een app die social media en muziek combineert. De app was in het begin heel populair bij (jonge) tieners. Maar als (jong) volwassenen en business brand kun je er ook niet meer omheen.
TikTok is het!

Twee dames die je hier alles over kunnen vertellen zijn Tess Scholten en Britt Messing. Zij zijn TikTok influencers én hebben een van de bekendste TikTok agency’s opgezet: For You Agency!
Hoe zetten zij het platform in om hun persoonlijke  doelen te bereiken? En hoe zet je TikTok in voor jouw brand? Hoe verdien je geld door dit voor anderen te doen? Je hoort het bij de ICE Sessions!

We ontvangen Tess Scholten & Britt Messing en gaan met hen in gesprek!

Jij kan erbij zijn en al jouw vragen live aan hen stellen! Meld je aan en zorg ervoor dat je een plek hebt in het publiek.

De ICE Sessions vormen een reeks van shows waarin studenten van Hogeschool Inholland geïnspireerd worden en leren van professionals uit het werkveld. Het doel is om skills te leren die je niet opdoet tijdens je opleiding. Denk aan ondernemen, effectief communiceren, relaties opbouwen, netwerken, persoonlijk leiderschap, gezondheid, vitaliteit, time-management, personal branding, etc.

Op dinsdag 2 november vindt de show plaats vanuit SUCH!

16.00 SUCH open
16.30 uur start ICE Sessions
17.30 uur eind + netwerkborrel

Iedere editie sluit een aanstormend talent van het Conservatorium het event af met zijn/haar nieuwste muziekact.

De ICE Sessions wordt aangeboden door Start Campus Haarlem onderdeel van Hogeschool Inholland. Het is een live-event in SUCH met na afloop netwerkmogelijkheden en een borrel.

Aanmelden doe je via deze site.

Inspire – Connect – Educate
De ICE Sessions zijn opgebouwd aan op basis van drie thema’s; inspire, connect en educate. Aan de hand van deze thema’s wordt de hoofdgast ondervraagd door presentator Rudy Nicola én het publiek.

Sold out!

Datum

nov 02 2021

Tijd

16:00 - 18:00

Kosten

Gratis

Locatie

SUCH
Haarlem
QR Code