ICE Sessions #18 – Anouk Rijnders – Record Industry

Vinyl en nog een vinyl! Met een capaciteit van 40.000 tot 50.000 vinyl platen per dag, is Record Industry een van de grootste vinyl producenten ter wereld. En dit toffe bedrijf, zit gewoon in Haarlem. Daar willen we meer van weten!

Anouk Rijnders, afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten,  staat aan het roer bij Record Industry. Hoe houdt zij het bedrijf toonaangevend? Hoe staat het nu in de wereld van vinyl? Welke trends ziet zij en hoe speelt zij daar op in?

We ontvangen Anouk Rijnders en gaan met haar in gesprek!

Jij kan erbij zijn en al jouw vragen live aan haar stellen! Meld je aan en zorg ervoor dat je een plek hebt in het publiek.

Op dinsdag 15 februari vindt de show plaats vanuit SUCH!

16.00 SUCH open

16.30 uur start ICE Sessions

17.30 uur eind + netwerkborrel

De ICE Sessions wordt aangeboden door Start Campus Haarlem onderdeel van Hogeschool Inholland. Het is een live-event in SUCH met na afloop netwerkmogelijkheden en een borrel.

De ICE Sessions vormen een reeks van shows waarin studenten van Hogeschool Inholland geïnspireerd worden en leren van professionals uit het werkveld. Het doel is om skills te leren die je niet opdoet tijdens je opleiding. Denk aan ondernemen, effectief communiceren, relaties opbouwen, netwerken, persoonlijk leiderschap, gezondheid, vitaliteit, time-management, personal branding, etc.

Iedere editie sluit een aanstormend talent van het Conservatorium het event af met zijn/haar nieuwste muziekact.

Aanmelden doe je via deze site.

Datum

feb 15 2022

Tijd

16:00 - 18:00

Kosten

Gratis

Locatie

SUCH
Haarlem
QR Code