ICE Sessions – Try Out

 

-TRY OUT -TRY OUT  -TRY OUT  -TRY OUT  -TRY OUT  -TRY OUT  -TRY OUT  -TRY OUT-

De ICE Sessions vormen een reeks van talkshows waarin studenten van Hogeschool Inholland geïnspireerd worden en leren van professionals uit het werkveld. Van presentatoren, ondernemers tot sporters, sprekers en acteurs. Het doel is om skills te leren die je niet opdoet tijdens je opleiding. Denk aan ondernemen, effectief communiceren, relaties opbouwen, netwerken, persoonlijk leiderschap, gezondheid, vitaliteit, time-management, personal branding, etc. 

Op dinsdag 10 augustus vindt de try out plaats. We zetten dit nieuwe concept neer met als doel dit het komende schooljaar aan te bieden aan de studenten. Deze editie is Joost van Rijmenam te gast. Hij is eigenaar van café Stiels in de stad en zet zich al jaren in voor het nachtleven van Haarlem. Een man vol met interessante verhalen!

Iedere editie sluit een aanstormend talent van het Conservatorium het event af met zijn/haar nieuwste muziekact.

De ICE Sessions wordt aangeboden door Start Campus Haarlem onderdeel van Hogeschool Inholland. Het is een live-event in het Patronaat met na afloop netwerkmogelijkheden en een borrel.

Inspire – Connect – Educate
De ICE Sessions zijn opgebouwd aan de hand van drie thema’s; inspire, connect en educate. Aan de hand van deze thema’s wordt de hoofdgast ondervraagd door presentator Rudy Nicola én het publiek.

Datum

aug 10 2021

Tijd

16:00 - 18:00

Kosten

Gratis

Locatie

Patronaat
Patronaat, Zijlsingel 2 Haarlem
QR Code