Mixed Sessions

Samenwerking tussen bouwkunde/bouwmanagement en vastgoed, elektrotechniek, werktuigbouwkunde en informatica in SUCH.

Tijdens deze gezamenlijke sessie brainstormen studenten vanuit verschillende invalshoeken over innovatiemogelijkheden in de bouwsector.

Zoals wel bekend valt er in de Bouwesector veel te innoveren, er liggen veel kansen voor de integratie Sensoren, Data, Robotisering, Seriematige bouw etc. Om bij te dragen aan de innovatie in de bouw en om dit in te steken vanuit ondernemendheid van studenten organiseren we op 19 december in het gebouw van SUCH in Haarlem een bijeenkomst waar 10 mensen uit de bouw (bouwmanagement, civiel en bouwkunde) met 10 mensen van elektrotechniek, 10 mensen van werktuigbouw en 10 mensen van informatica gaan kijken of zij verbanden kunnen vinden in de kennis die zij hebben.

De bouw zelf is erg goed in het doen wat we doen en het verbeteren van eigen processen. Maar met alle innovaties in andere sectoren ‘voelt’ de branche dat er ruimte, veel ruimte, is voor nieuwe technieken. Wij willen de studenten uitdagen hier met elkaar over in gesprek te gaan, groepjes te vormen om kennis te delen.

Wat hieruit ontstaat kan verder groeien tot een project, een startup, een onderzoekstraject of misschien een blijvende vriendschap!

Datum

dec 19 2019

Tijd

15:00 - 18:00

Kosten

Gratis

Locatie

SUCH
Haarlem
QR Code