Starters Skillset – Netwerken


Met onze reeks ‘Starters Skillset’ werk je in workshops aan je persoonlijke groei en must-have vaardigheden als startende professional of ondernemer.

Om 15.00 uur starten we met een live podcast.
De workshop duurt tot 18.00 uur.

Netwerken
In een tijd met zoveel sociale netwerken, lijkt het alsof we de hele dag ‘netwerken’.
Guess what? Dat is niet zo! De grootste deals worden gesloten tussen mensen die elkaar kennen. Echt kennen. Een verbinding hebben!

We lijken het steeds moeilijker te vinden om in echt contact te komen met elkaar. De techniek is handig, maar de magic vindt plaats in ‘real life’.  Wat moet je vragen? Waar ga je iemand nog ontmoeten? En hoe kom je er snel achter of je iets aan elkaar hebt?

Jorien Stoop neemt je mee in een ontspannen lesje ‘Netwerken’. Of zoals ze zelf zegt ‘beetje praten’.

Na deze workshop is jouw eigen netwerk weer gegroeid, heb je feedback op je Linkedin profiel én heb je simpele vragen op zak die je altijd kunt stellen.

Starters Skillset
Als startend professional of ondernemer wordt er veel van je verwacht. En wat blijkt, je hebt goede lessen geleerd op school maar veel essentiële skills ontbreken.

Deze essentiële skills bieden wij gedurende het hele schooljaar in 8 verschillende workshops aan. We noemen dit de Starters Skillset. Deze skills zijn super handig en zorgen ervoor dat jij opvalt in de markt!

We bieden de volgende skills aan:
Personal Branding
Creative Mind
Social media & storytelling
Netwerken
Timemanagement
Koud bellen & verbonden blijven
Sales
Pitchen en presenteren

Datum

apr 19 2022

Tijd

15:00 - 18:00

Kosten

Gratis

Locatie

SUCH
Haarlem
QR Code