Ondernemersprogramma

poster ondernemerschap 28 november
Speciaal voor alle (potentiele) ondernemers van Inholland.

In 4 weken tijd met 5 interessante workshops én 1 externe inspiratiesessie, word jij meegenomen in de wereld van ondernemerschap.

Het doel van het ondernemersprogramma is dat jij als (potentiële) ondernemer werkt aan je eigen ondernemingsplan met het doel om eventueel je eigen onderneming te starten.
We wisselen theorie en praktijk af en zorgen ervoor dat alle aspecten van het ondernemerschap behandeld worden. Elke sessie bespreken we die onderwerpen met voorbeelden en sluiten we af met een upgrade van je plan.

Aan het eind van het programma heb je een vernieuwd concept business plan inclusief presentatie.

Het programma bestaat uit de volgende workshops.

Dinsdag 26 november – 16.00 tot 18.00 uur
Inleiding programma én creatieve denksessie om tot het beste idee te komen voor jouw onderneming. Met duidelijke focus én marktpotentie!

Maandag 2 december – 16.00 tot 18.00 uur
Jouw concept wordt helemaal uitgedacht en je wordt meegenomen in de wereld van waardepropositie. Waar zitten jouw klanten nu echt op te wachten? En hoe ga jij dat waar maken? Wat is jouw toegevoegde waarde voor de klant? Daar heb je na deze sessie antwoord op.

Woensdag 4 december – bezoek finale Present Your Start Up in Philharmonie
Een inspiratieavond georganiseerd door Present Your Startup. Wij krijgen de kans om een bezoek te brengen aan de finales. Wie van deze start ups gaat met de prijs én investering naar huis? Misschien sta jij volgend jaar wel op dit podium.

Meer info: Finals Present Your Startup

Donderdag 5 december – 16.00 tot 18.00 uur
Het verkopen van jouw verhaal, product of dienst is nodig om aan omzet te komen. Maar welk verhaal vertel je? En welke kanalen zet je daarvoor in? Jouw verhaal moet precies aansluiten met de behoeften van de klant. Storytelling én sales gaan hand in hand. En dat weet jij na deze workshop.

Dinsdag 10 december – 16.00 tot 18.00 uur
Vandaag wordt er aandacht gegeven aan de financieringskant van jouw business plan. Op welke manier komt jij aan jouw geld? Is dit een lening, fundraising of heb je het nodig van subsidies?
Ook besteden we aandacht aan de juridische kant van ondernemen, rechtsvormen én bijkomende (belasting)voordelen/nadelen.

Dinsdag 17 december – 16.00 tot 18.00 uur
Tijdens deze laaste sessie leer je alles over netwerken én jouw verhaal pitchen.
We sluiten af met een borrel.

Datum

nov 26 2019 - dec 17 2019

Tijd

16:00 - 18:00

Kosten

Gratis

Locatie

SUCH
Haarlem
QR Code