Starters Skillset – Creative Mind

Met onze reeks ‘Starters Skillset’ werk je in workshops aan je persoonlijke groei en must-have vaardigheden als startende professional of ondernemer.

Om 15.00 uur starten we met een live podcast.
De workshop duurt tot 18.00 uur.

Creative Mind
Organisaties en bedrijven worstelen steeds meer met het vertalen van grote ontwikkelingen naar hun eigen praktijk. hoe word je als bedrijf duurzaam, meer inclusief, houd je rekening met polarisatie, ga je om met AI? Zo’n transformatie vraagt om een andere manier van denken, eentje die gericht is op een toekomst die niet voor de hand ligt.

Een creatieve geest vormt daarvoor de basis. Creativiteit gaat verder dan het bedenken van oplossingen voor ‘wicked problems’. Een creative mindset draait om het vermogen om jouw eigen waarden opzij te zetten en allerlei situaties te bekijken door de ogen van anderen. Zonder jezelf te verliezen. Daar is ons westerse systeem niet op ingericht.

In deze workshop gaan we aan het werk door elementen te gebruiken uit Speculative Design om alternatieve toekomsten te bedenken voor grote ontwikkelingen. De workshop wordt gegeven door Theo Ploeg. Theo is lead van Speculative Futures Amsterdam, adviseert met zijn eigen bedrijf Studio Hyperspace organisaties over de nabije toekomst en is learning director van het International Music Industry Lab bij Inholland

Starters Skillset
Als startend professional of ondernemer wordt er veel van je verwacht. En wat blijkt, je hebt goede lessen geleerd op school maar veel essentiële skills ontbreken.

Deze essentiële skills bieden wij gedurende het hele schooljaar in 8 verschillende workshops aan. We noemen dit de Starters Skillset. Deze skills zijn super handig en zorgen ervoor dat jij opvalt in de markt!

We bieden de volgende skills aan:
Personal Branding
Creative Mind
Koud bellen & verbonden blijven
Social media & storytelling
Timemanagement
Sales
Netwerken
Pitchen en presenteren

Datum

nov 16 2021

Tijd

15:00 - 18:00

Kosten

Gratis

Locatie

SUCH
Haarlem
QR Code