Starters Skillset – Storytelling & social media

 

Met onze reeks ‘Starters Skillset’ werk je in workshops aan je persoonlijke groei en must-have vaardigheden als startende professional of ondernemer.

Om 15.00 uur starten we met een live podcast.
De workshop duurt tot 18.00 uur.

Storytelling & social media

Nooit eerder leefden we in een tijd waarin het zo makkelijk is om jezelf en je (startende) bedrijf zichtbaar te maken. Social media geven je elke dag de kans om contact te maken met de mensen die jij wilt bereiken met je bedrijf. Maar hoe zet je ze nu écht succesvol in? Welke kanalen kies je? Wat wil je uitstralen en overbrengen en hoe zorg je ervoor dat jouw boodschap en product of dienst echt landen?

Daarover gaan we het hebben in deze praktische workshop waarin je je eigen sociale media kritisch onder de loep neemt en waarin je de deur uit loopt met een krachtig verhaal om te delen. Want verhalen – spoiler alert – zijn misschien wel het allerkrachtigste middel om in de online jungle niet alleen aandacht te trekken, maar om klanten ook blijvend aan je te binden.

Deze sessie wordt gehost door Digna Brand. Als ondernemer helpt ze freelancers naar een slimmer businessmodel en de positionering en content om daar succesvol voor te gaan staan. De afgelopen jaren werkte ze als copywriter en content creator voor diverse (online) ondernemers en gaf ze cursussen en trainingen over het maken van echt unieke en opvallende content. Storytelling is een grote liefde. Net als Haarlem en speciaalbier trouwens.

Starters Skillset
Als startend professional of ondernemer wordt er veel van je verwacht. En wat blijkt, je hebt goede lessen geleerd op school maar veel essentiële skills ontbreken.

Deze essentiële skills bieden wij gedurende het hele schooljaar in 8 verschillende workshops aan. We noemen dit de Starters Skillset. Deze skills zijn super handig en zorgen ervoor dat jij opvalt in de markt!

We bieden de volgende skills aan:
Personal Branding
Creative Mind
Koud bellen & verbonden blijven
Social media & storytelling
Timemanagement
Sales
Netwerken
Pitchen en presenteren

Datum

dec 14 2021

Tijd

15:00 - 18:00

Kosten

Gratis

Locatie

SUCH
Haarlem
QR Code