Starters Skillset – Koud bellen & verbonden blijven

Ben je ondernemer of heb je een dure hobby?
Als (startende) ondernemer heb je veel talenten nodig in je hoge hoed. Het is keihard werken. Strategische marktbewerking en tactische klantbenadering zijn van levensbelang voor jouw ondernemerssucces. Toch struikelen veel ondernemers over authentiek profileren, naamsbekendheid, reputatie, presentatie en een continue stroom aan gekwalificeerde leads. Jij ook? Dan heb ik nog wel wat troefkaarten voor je.

Voor je ligt een papiertje met 10 cijfers. Het telefoonnummer van een veelbelovende prospect. Je voelt je keel droog worden en daar is weer die vervelende kriebel in je buik. Slikken wordt steeds moeilijker. Toch ga je het nu écht doen, want je hebt het al 6 x uitgesteld. Je staart naar het telefoonnummer en besluit dan… nog één keer de website te lezen. Gelukkig bedenk je ondertussen iets anders dat je absoluut voorrang geeft. Die prospect bellen, dat doe je morgen wel.

Een typisch geval van uitstelgedrag en weerstand tegen koud bellen.
En daar sta je niet alleen in. Er is veel weerstand tegen koud bellen. Want laten we eerlijk zijn, je wordt zelf ook wel eens gebeld. Vaak onder het eten. Door drammerige verkopers met een aanbod waar je niet op zit te wachten. Precies zoals het NIET moet.

Acquisitie is van levensbelang
Nieuwe klanten werven is van levensbelang voor de continuïteit van jouw bedrijf. Naast al je marketing-, social media- en netwerkinspanningen blijft actieve acquisitie een effectieve manier om de pipeline te vullen. Maar het plegen van ‘cold calls’ ervaar jij als een moeilijk en demotiverend proces. Je bent bang voor afwijzing, dat niemand op jouw telefoontje zit te wachten of je wilt je kansen niet verprutsen. In deze workshop ‘Koud bellen & verbonden blijven’ zie en hoor je persoonlijk dat dit ook anders en zelfs hartverwarmend kan!

Jouw EnterTrainer: Claudia Bouwens
“Zelf bel ik echt niet lukraak telefoonnummers met een snoeihard verkoopverhaal en een voorbedacht script. Want daarvan lopen ook bij mij de rillingen over de rug. Hoe ik het wel aanpak? Dat laat ik je persoonlijk zien, horen en ervaren. Volgens mijn opdrachtgevers is dat behoorlijk “entertaining”.

Voor haar is koud bellen een ontdekkingsreis en een verbindingskans. De afgelopen 10 jaar heeft Claudia honderden beltrainingen door het hele land verzorgd voor medewerkers van imposante organisaties en bijzondere zelfstandige ondernemers.

Jij bent van harte uitgenodigd om dit persoonlijk te komen ervaren op dinsdag 17 mei van 14:00 – 18:00 uur bij SUCH.

Voorbereiding
Heb jij een organisatie en/of ondernemer op je wensenlijstje staan waar je graag mee aan tafel wilt? Zorg dat je zijn/haar naam én telefoonnummer meeneemt naar deze workshop. Misschien belt Claudia wel naar de prospect die jij al zo lang op je lijst heb staan en ga je naar huis met een mooie salesdate.

Starters Skillset
Als startend professional of ondernemer wordt er veel van je verwacht. En wat blijkt, je hebt goede lessen geleerd op school maar veel essentiële skills ontbreken.

Deze essentiële skills bieden wij gedurende het hele schooljaar in 8 verschillende workshops aan. We noemen dit de Starters Skillset. Deze skills zijn super handig en zorgen ervoor dat jij opvalt in de markt!

We bieden de volgende skills aan:
Personal Branding
Creative Mind
Social media & storytelling
Netwerken
Timemanagement
Koud bellen & verbonden blijven
Sales
Pitchen en presenteren

Datum

mei 17 2022

Tijd

14:00 - 18:00

Kosten

Gratis

Locatie

SUCH
Haarlem
QR Code