Start Up Programma

Heb jij een geweldig business idee maar nog geen eigen bedrijf?
Heb jij een eigen bedrijf maar kan je nog wel iets meer netwerk en extra body gebruiken? Heb jij nog géén business idee maar wel de ambitie om een eigen bedrijf te starten?

Meld je dan aan voor het Start Up programma van SUCH Haarlem!
Het Start Up programma is een 5 weken lang traject waarin je samen met andere ambitieuze ondernemers gaat werken aan jouw eigen bedrijf, je business idee en je netwerk doormiddel van masterclasses van coaches en professionals en waarbij je aan het einde van het programma jouw idee of bedrijf mag pitchen aan een echte dragons’ den!

Voor wie?
Iedereen die de ambitie heeft om een start up te beginnen of zijn/haar start up naar een hoger niveau te tillen.

Wanneer en wat?
8 september van 15.00 – 18.00u –  Kennismaking & Business model canvas
Je leert elkaar kennen en je wordt meegenomen in de inhoud van het komende programma. Je start vandaag direct Invullen canvas voor overzicht en quickscan business idee. Trigger om direct over alle aspecten van een onderneming na te denken.

15 september van 15.00 – 18.00u – Marketing & sales
Opstellen van marketingplan en sales. Hoe ga je jouw product of dienst in de markt zetten. Welke kanalen gebruik je waarvoor en hoe verkoop je dit? Wat zijn jouw USP’s en hoe voer je een verkoopgesprek? Je leert het tijdens deze sessie.

22 september van 15.00 – 18.00u –  Waardepropositie & testfase
Doet jouw dienst hetgeen waar jouw klanten op zit te wachten?
Je gaat testen en stelt een experiment op.  Zo kom je er direct achter op welke punten je jouw product of dienst nog moet bijschaven.

29 september van 15.00 – 18.00u – Financieel plan
Tijdens deze sessie word je geholpen met het doorrekenen van de kosten en opbrengsten. Wat is jouw idee waard? Wat zijn financieringsmogelijkheden? Waar moet je allemaal aan denken? Na vandaag weet je wat jouw kansen zijn.

6 oktober van 15.00 – 18.00u – Storytelling & pitch
Wat vertel je? Hoe vertel je dit? Hoe ziet een perfecte pitch in elkaar?
Na deze sessie heb je alle tools om jouw start up te presenteren in een strakke pitch!

8 oktober van 15.00 – 18.00u – Dragons’ Den
Vandaag presenteert iedereen zijn/haar start up voor een serieuze jury. In de jury worden o.a. Present Your Start Up en het EdTech incubator programma vertegenwoordigd. Iedere deelnemer maakt kans op een plaats in een van beide vervolgtrajecten.

Wat levert het je op?
– Je netwerk is na afloop uitgebreid met zinvolle en interessante contacten.
– Na het meedoen ben je ready om je eigen start up te beginnen of je al bestaande start up naar een hoger niveau te tillen
– Je maakt kans op een plek in Present Your Start Up of je maakt kans op een deelname aan het EdTech incubator programma

Meld je nu hier aan!

Datum

sep 08 2020

Tijd

15:00 - 18:00

Kosten

Gratis

Locatie

SUCH
Haarlem
QR Code