Wil je starten als ondernemer?

De inschrijvingen voor februari ’24 zijn gesloten. Wil jij in september ’24 meedoen met een van onze programma’s? Meld je dan nu aan voor de wachtlijst. / Registrations for February are closed. Would you like to participate in one of our programs in September? Register now for the waiting list.

Meer informatie over Start up Campus Haarlem?  / More information?
Whatsapp: 06-15279259
Team SUCH
Iryna & Jorien

Een eigen bedrijf starten of laten groeien tijdens je studie, is zo gek nog niet! Steeds meer studenten schrijven zich in bij de KvK en verdienen zo hun eigen geld. Of het nu gaat om een eigen duurzame kledinglijn, optreden als artiest of dropshipping.

De vrijheid, het klantcontact en verdienen waar en wanneer je wilt, zijn de meest gehoorde redenen voor ondernemerschap.

Start Up Campus Haarlem is er om jou als student maximaal te ondersteunen in jouw ondernemerschap.

Spreekt dit je aan en ben je dedicated om met een groep ondernemers aan de slag te gaan? Doe dan mee aan ons programma van 5 maanden.

Iedere maand profiteer je van gratis workshops, netwerkevents en peer-coaching. Je leert jezelf beter kennen, je leert van elkaar en maakt jouw business idee klaar voor lancering.

Starten als ondernemer
Loop je rond met een goed idee of wil je graag beginnen met een eigen onderneming maar weet je niet hoe? Dan is dit de uitgelegen kans om het te gaan ontdekken. In vijf maanden tijd leer je alles over het maken van een business plan, jezelf als ondernemer en het bereiken van bijvoorbeeld jouw eerste klant.

Tijdsinvestering? 8-10 uur per maand.
Duur: maart 2024 – juni 2024

Inbegrepen workshops:
dinsdag 12 maart – Personal Branding – Markward van der Mieden
donderdag 28 maart – Networkevent & launchingparty – Theater de Liefde in Haarlem
dinsdag 16 april  – Business Model Canvas – Thijs Weenk
maandag 22 april  – Networking & drinks met alle oud en huidige deelnemers van SUCH
dinsdag 7 mei – Validatie & testen – Thijs Weenk
dinsdag 28 mei – Marketing strategie – Michelle de Zeeuw
dinsdag 18 juni – Kamer van Koophandel – Freddie Kesteloo

Na afloop van de laatste workshop (18 juni) hebben wij een hapje en een drankje klaarstaan en sluiten we deze leerzame en inspirerende periode met elkaar af.

Iedere workshop start om 15.00 uur en duurt tot 18.00 uur.

Extra’s: peer-to-peer coaching, creatieve co-workspace waar je terecht kunt, gratis (netwerk)events waar je naar toe mag en een super inspirerende periode tijdens je studie!

Heb je nog vragen?
Mail naar: startupcampus@inholland.nl of Whatsapp naar: 06-15279259

Datum

mrt 12 2024 - jun 18 2024

Tijd

15:00 - 18:00

Kosten

Gratis

Locatie

SUCH
Haarlem
QR Code