Starten als ondernemer (NL)

Een eigen bedrijf starten of laten groeien tijdens je studie, is zo gek nog niet! Steeds meer studenten schrijven zich in bij de KvK en verdienen zo hun eigen geld. Of het nu gaat om een eigen duurzame kledinglijn, optreden als artiest of dropshipping.

De vrijheid, het klantcontact en verdienen waar en wanneer je wilt, zijn de meest gehoorde redenen voor ondernemerschap. Start Up Campus Haarlem is er om jou als student maximaal te ondersteunen in jouw ondernemerschap.

Voor wie is dit programma?
Loop je rond met een goed idee of wil je graag beginnen met een eigen onderneming maar weet je niet hoe? Dan is dit de uitgelegen kans om het te gaan ontdekken. In vijf maanden tijd leer je alles over het maken van een business plan, jezelf als ondernemer en het bereiken van bijvoorbeeld jouw eerste klant.

De voertaal van dit programma is Nederlands.

Onze groepen zijn bewust klein. Zodat er veel persoonlijke aandacht, ruimte voor vragen en netwerken is. Per groep is er plek voor max. 20 personen.

Het programma
In vijf maanden tijd ga je aan de slag met een groep like-minded studenten. Je ontmoet nieuwe mensen vanuit alle Inholland locaties en verschillende opleidingsrichtingen. Allemaal met dezelfde passie voor ondernemen.

Tijdsinvestering? 8-10 uur per maand
Duur: september 2024 – januari 2025

Inbegrepen workshops
maandag 30 september – Business Model Canvas – Sanne Mylonas
maandag 14 oktober – Validatie & testen – Sanne Mylonas
maandag 18 november – Personal Branding – Markward van der Mieden
donderdag 28 november  – Networking & drinks met alle (oud) deelnemers van SUCH
maandag 9 december – Marketing strategie – Michelle de Zeeuw
maandag 27 januari – Kamer van Koophandel – Freddie Kesteloo

Na afloop van de laatste workshop (27 januari) hebben wij een hapje en een drankje klaarstaan en sluiten we deze leerzame en inspirerende periode met elkaar af.

Iedere workshop start om 15.00 uur en duurt tot 18.00 uur.

Extra’s: peer-to-peer of coaching, creatieve co-workspace waar je terecht kunt, gratis (netwerk)events waar je naar toe mag en een superinspirerende periode tijdens je studie! Je wordt onderdeel van een community met ondernemende studenten binnen Inholland. Een community waarin we elkaar regelmatig ontmoeten, van elkaar leren en elkaar versterken.

Heb je nog vragen?
Mail naar: startupcampus@inholland.nl of Whatsapp naar: 06-15279259

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Evenement boeken

Available Tickets: 18
The ticket is sold out. You can try another ticket or another date.

Datum

sep 30 2024 - jan 27 2025

Tijd

15:00 - 18:00

Kosten

Gratis

Locatie

SUCH
Haarlem
SUCH

Organisator

SUCH
AANMELDEN / SIGN UP
QR Code