Stage bij SUCH

“Een super creatieve stage voor een ondernemende student om events te ontwikkelen bij Start Up Campus Haarlem”

Creatieve stage marketing en communicatie bij Start Up Campus Haarlem
HBO 3e jaars meewerkstage voor de periode februari t/m juni 2021, 36 uur per week

Jij gaat aan slag met organiseren van events, neemt de marketingactiviteiten onder je hoede en bouwt mee aan de groei van onze community.

Dit ga je doen
Start Up Campus Haarlem (SUCH) organiseert wekelijks events en programma’s voor ondernemende studenten en medewerkers van Inholland. Binnen het dynamische team van SUCH ben jij de marketingcommunicatie ster die nieuwe programma’s kan bedenken en uitvoeren maar ook bestaande weet te verbeteren.

Je ontwikkelt ook je communicatieve kant. Hoe werkt een communicatieplanning? Op welke manier zorg jij ervoor dat de events en programma’s nog beter bezocht of bekeken worden?

Je zet jouw uitgebreide netwerk in om meer bekendheid rondom SUCH te creëren bij studenten, Inholland medewerkers en ondernemers. Jij wordt deze stageperiode het gezicht van SUCH.

Natuurlijk spelen jouw persoonlijke doelen ook een rol: wil je bijvoorbeeld een social media expert worden of leren werken met Adobe Photoshop? Dan houden we daar rekening mee.

Samen met de Community manager ben je gastheer-/vrouw van de locatie en zorg je dat alles net blijft en op rolletjes verloopt.

Wat zijn je taken in grote lijn?

Marketingcommunicatie

 • Opstellen, uitvoeren en verbeteren communicatieplan
 • Beheren van social mediakanalen en website
 • Creëren en schrijven van content
 • Schrijven van nieuwsbrieven en PR stukken

Eventorganisatie

 • Ondersteunen Community manager bij bestaande events en programma’s
 • Opzetten en uitvoeren van eigen event of programma
 • Verhogen van bekendheid van programma’s onder 1e jaars studenten
 • Verhogen van deelname aan events of programma’s
 • Opzetten van customer journey en aanbevelingen ter verbetering doen

Gezicht van SUCH

 • Je bent de gastheer/vrouw van SUCH en gaat actief het contact aan met studenten en medewerkers van Inholland.
 • Netwerkt zowel binnen als buiten Inholland om SUCH en de programma’s succesvol te maken.

Wat wordt van je verwacht?
Voor deze stage is het belangrijk dat je pro-actief en creatief bent en gelijktijdig aan verschillende projecten kunt werken. Het helpt als je events georganiseerd hebt of marketingconcepten gemakkelijk begrijpt. We zoeken iemand die zich kan inleven in de doelgroep, vernieuwende concepten bedenkt en goed zelfstandig kan werken. Je krijgt intensieve begeleiding zodat jouw stage een succes wordt. Thuiswerken is in overleg mogelijk.

Wie ben jij?

 • Super creatieve ondernemende student
 • Pro-actieve flexibele doener
 • Je hebt een uitgebreid netwerk
 • Handig met vormgeving of heeft anders veel gevoel voor stijl
 • Schrijft gemakkelijk, weet dat communicatie meer dan een Instagram post is
 • Kan goed alleen werken maar nog beter samen met anderen

Wij bieden
Een stageplek in een super dynamisch team waarbij pro activiteit heel belangrijk is.  De sfeer is heel informeel, er is ontzettend veel ruimte voor eigen inbreng. Als stagiair van Inholland ontvang je een stagevergoeding van €265,00 per maand. We zoeken een stagiair voor ongeveer 6 maanden.

Start Up Campus Haarlem
De Start Up Campus Haarlem (SUCH) is dé ontmoetingsplek van Inholland Haarlem waar ondernemende studenten, docenten en het bedrijfsleven samen komen. De studenten en medewerkers kunnen gratis deelnemen aan de events of programma’s.

SUCH bevindt zich tegenover de hoofdingang van Inholland Haarlem en biedt events en programma’s aan met een sterk ondernemend karakter.

Er worden verschillende (online) events en programma’s aangeboden in pakkende concepten zoals: Start Up programma, ICE Sessions, Mindful Break, Lifehacks voor studenten en Vinyl Sessies. Gasten die hier zijn geweest zijn o.a. de Marketing manager van Lowlands en in november staat een ICE Sessions met de directeur Top Notch op de planning. Hier kan jij dus bij zijn!

Alles bij SUCH is gericht op ontmoeten, ontdekken en ondernemen.

Solliciteren
Ben jij een organisatorisch talent en wil je graag concepten ontwikkelen voor ondernemende studenten en werknemers van Inholland? Solliciteer dan voor 10 december 2020 via jorien.stoop@inholland.nl. Selectie-/kennismakingsgesprekken vinden plaats op maandag 14 december.

Vragen over deze stageplaats
Heb je vragen over deze stageplaats? Neem dan contact op met Jorien Stoop, via jorien.stoop@inholland.nl of kom langs bij SUCH.