ICE Sessions #2 Okrah Donkor – Triple Threat

Tijdens deze ‘ICE Sessions’ staat een inspirerend verhaal van studenten, alumni, ondernemers en/of mensen met een bijzonder beroep centraal. Als afsluiter van elke uitzending is er ruimte voor een startende (student)ondernemer om zijn/haar bedrijf te pitchen.

Op donderdag 13 augustus is de tweede online uitzending met als gast Okrah Donkor van Triple Threat, oprichter van een jongerencommunity in Schalkwijk waarbij jongeren de mogelijkheden krijgen om op een laagdrempelige manier door middel van sport en basketbal in aanraking te komen met hun passie. De tweede uitzending is live te horen en te zien van 16.00 – 17.00 uur via Facebook Live van SUCH.

De ‘ICE Sessions’ worden gemaakt voor en met de studenten maar zijn, door het uitzenden via de Facebookpagina van SUCH, ook voor een breder publiek toegankelijk. De inspiratieshow wordt afwisselend gepresenteerd door Dennis Cup van Haerlems Bodem en Rudy Nicola van Haarlem105 en zit vol met verfrissende interviews en nieuwe inzichten.

Over Triple Threat

Gestart als jongereninitiatief is Triple Threat inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste jongerencommunities van Haarlem. Door activiteiten te organiseren op het gebied van sport (voornamelijk dans en basketbal) en deze te verbinden met passie en cultuur weet Triple Threat haar doelgroep, de Schalwijkse jongeren, goed te bereiken.

Triple Threat biedt behalve aansprekende activiteiten een compleet traject waar jongeren kunnen doorgroeien van deelnemer tot gecertificeerde vrijwilligers en volwaardig lid van de organisatie.

Nos op 3 maakte ook een reportage over Okrah Donkor. Klik hier om de video te bekijken.

Meer lezen? Ga naar de website van Triple Threat
of check hun facebook pagina hier.

Datum

aug 13 2020

Tijd

16:00 - 17:00

Kosten

Gratis

Locatie

Facebook Live
https://www.facebook.com/suchinholland
QR Code

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *