ICE Sessions #3 Michel Ordeman – Jopenbier

Tijdens deze ‘ICE Sessions’ staat een inspirerend verhaal van studenten, alumni, ondernemers en/of mensen met een bijzonder beroep centraal. Als afsluiter van elke uitzending is er ruimte voor een startende (student)ondernemer om zijn/haar bedrijf te pitchen.

De Start Up Campus Haarlem (SUCH) van Hogeschool Inholland Haarlem zendt op dinsdag 25 augustus de derde online inspiratieshow ICE Sessions uit; Inspire, Connect en Educate via Facebook Live en YouTube. Deze editie is Michel Ordeman te gast. Hij is de oprichter van de Haarlemse bierbrouwerij Jopen en oud-student Small Business van Inholland Haarlem.

ICE Sessions #3: Michel Ordeman
 Jopen brouwt sinds 1994 en is inmiddels een begrip in Haarlem en ver daarbuiten als het gaat om craft beer. Michel vertelt alles wat je over Jopen wilt weten. Zoals de begindagen van het bedrijf, de brouwerij, bierbrouwen, de Jopenkerk en hoe hij de toekomst van Jopen voor zich ziet. De derde ICE Sessions is live te horen en te zien van 16.00 – 17.00 uur via Facebook Live van SUCH en YouTube van Inholland Haarlem.

De ICE Sessions worden gemaakt voor en met studenten maar zijn, door het uitzenden via de Facebookpagina van SUCH en YouTube van Inholland Haarlem, ook voor een breder publiek toegankelijk. De inspiratieshow wordt gepresenteerd door Rudy Nicola van Haarlem105 en zit vol met verfrissende interviews en nieuwe inzichten.

 

 

 

Datum

aug 25 2020

Tijd

16:00 - 17:00

Kosten

Gratis
QR Code

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *